Ana içeriğe atla

Duyuru! | Sporx İle Yol Ayrımı...

2.5 sene civarında Sporx bünyesindeki iddaa bölümünde İngiltere Championship ve League One maçlarını elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım. Yeri geldi kötü performans gösterdiğim haftalar olsa da genel olarak çalışma sürecim boyunca %50'nin altına düşmeyerek istikrar sağladığımı düşünüyorum. Maç yorumları sonrasında iyi/kötü yorumlarla fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Çalışma sürecim boyunca toplamda 48 takımın olduğu ve sonralarında play-off maçlarının olduğu iki ligi yorumlayarak büyük bir yükün altına girmiştim. İlk başlarda "nasıl kalkarız bu işin içinden Önder?" diye özeleştirilerim sonucunda gelen "olumlu" mailler sonrasında iyi işler yaptığımın ve faydalı olduğumu gördükçe mutlu oldum.

Artık, bir yol ayrımı yaşıyoruz. Bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen ve yardımcı olan editörümüz Bülent Culhaoğlu'na teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, dostum-kardeşim "Yunanistan Uzmanı" Batuhan Olkan'a da teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Son olarak da Sporx konusunda benle irtibata geçen ve en ufak yardımımım dokunduysa mutlu olacağımı belirteceğim Ertan Süzgün'e iş-hayat-okul hayatında başarılarının devamını dilemek istiyorum.

Bundan sonra maç yorumlarını geçmiş dönemlere göre çok yoğun yazamasak da eliminden geldiğince bloğumuzda sizlerle paylaşmaya devam etmeyi düşünüyorum. Hayatın ve zamanın neler getireceğini önceden tahmin edemediğimizden şimdiden yaşanılacak aksilikler için kusura bakmayın.

Saygılarımla...
Önder Ayhan Pektaş

Yorumlar

tamchee dedi ki…
Hayirlisi olsun kardesim.. Senin adina cok cok sevindim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları / 2012-2013

2012/2013 Fenerbahçe Formaları  2012/2013 Efsane Çubuklu Forma   2012/2013 Arma Forma 2012/2013 Gölge Kanarya Forma

Arsenal İç Saha Forması / 2012-2013

 

Futbol Ve Siyaset İlişkisi

Siyaset ve spor ilişkisini farklı açılardan incelemek mümkün. Bunları kategoriler halinde incelemek bir hayli uzun yazılar ve vakit harcamamıza neden olabilir. Biz, siyaset - futbol ilişkisini 3 gerçek örnekle açıklayalım; Aslında herkesin çok yakından bildiği bir konu. Siyaset ve spor denildiği zaman akla İtalya'nın gelmesi çok doğal bir durum gibi gözükmekte. Her siyaset liderinin futbolla yakından ilgilenip bu anlamda büyük bir kitleye hitap etme çabası uzun senelerdir görülmüş, en kolay politika araçlarından biri olmuştur. Bunun en güzel örneğini; 1986'da AC Milan başkanlığına gelen medya patronu Silvio Berlusconi'yi gösterebiliriz. 1979'dan Berlusconi döneminin bir kısmını içeren sürekli rüşvet skandallarıyla çalkalanan AC Milan'ın bir Avrupa devi haline gelmesi ve bunun sonucunda Berlusconi'nin İtalya Başbakanlığı'na uzanan süreç en güzel örneklerden biridir. Berlusconi, AC Milan'ı ne kadar yükseğe taşıdıysa kendisi de siyasette o kadar mesaf